Om Uppsala Städpartner AB

Uppsala Städpartner AB erbjuder kvalitetstjänster till attraktiva priser för både företag och privatpersoner. Vi är professionella, noggranna, serviceinriktade, pålitliga samt angelägna om att ha nöjda kunder och upprätthålla goda och långvariga kundrelationer. Vi är en modern och progressiv städfirma som i första hand bryr sig om sina uppdragsgivare, men även om sina anställda och om miljön. Vi är inga ohyggliga prispressare eftersom lönedumpning och ett otillbörligt utnyttjande av arbetskraft oftast brukar ligga bakom detta. Men vi erbjuder attraktiva priser ändå.

Så om Ni behöver hjälp med städning och lokalvård i Uppsala med omnejden, har Ni hittat rätt. Vi utför alla slags städtjänster: kontorsstädning, butiksstädning, trappstädning, fönsterputsning samt lokalvård av alla sorters affärslokaler och offentliga utrymmen. Och vi hjälper även privatpersoner med städning av bostäder: löpande hemstädning, storstädning, flyttstädning med mera. Vi åtar oss såväl permanenta som tillfälliga uppdrag.

 

Ett ord från VD:

”Jag heter Jerzy Tarnowski och är VD på Uppsala Städpartner AB.
Jag har en mångårig erfarenhet från städbranschen och vet vad som behövs för att leverera kvalitativa och hållbara lösningar till våra kunder!

Tack vare lyhördhet för kundernas behov, flexibilitet i våra avtal och ett mycket noggrant utförande erbjuder vi städhjälp som Ni alltid kan lita på.

För oss är det självklart att tänka på miljön och vi använder bara miljövänliga rengöringsmedel.

Alla våra anställda är helförsäkrade mot arbetsskador och arbetsolyckor.

Vår ambition är att vara ett modernt och progressivt städföretag som levererar mer än förväntat.
Min förhoppning är att Ni väljer oss som leverantör av lokalvårdstjänster och därmed får en säker, trogen och långvarig partner.”

Kontakta oss för en kostnadsfri offert redan idag!